Objavil sa dôkaz o Woodsovej údajnej nevere

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
WOODS
s dieťaťom Sam a manželkou Elin

NEW YORK 2. decembra (WEBNOVINY) – Periodikum US Weekly na svojej internetovej stránke zverejnilo audionahrávku, na ktorej športovec prosí Jaimee Grubbsovú, aby zmenila pozdrav na svojej telefónnej odkazovej službe. Na zázname, ktorý nemožno overiť, muž hovorí: „Ahoj, tu je, ehm, tu je Tiger. Mám na teba veľkú prosbu. Mohla by si si vymazať z telefónu svoje meno? Moja žena si prezerala môj mobil a možno ti bude volať. Urob to pre mňa…rýchlo.“ Magazín uviedol, že Woods sa stretával počas ostatných 31 mesiacov s 24-ročnou čašníčkou Jaimee Grubbsovou. Dvojica sa mala intímne stretnúť 20-krát a vymieňať si vášnivé textové správy.

Tridsaťtriročný golfista sa na svojej internetovej stránke verejne ospravedlnil členom svojej rodiny pravdepodobne v nepriamej reakcii na objavujúce sa špekulácie o jeho mimomanželskom pomere. „Vyriešime si to za zavretými dverami. Tieto záležitosti sa týkajú len nás,“ podotkol Woods, ktorý mal v piatok ráno autohaváriu neďaleko svojho sídla na Floride, vyviazol však bez vážnejších zranení.

Prednedávnom priniesli médiá informácie o jeho ďalšej údajnej afére s hosteskou nočného newyorského nočného klubu Rachel Uchitelovou. Tá vyhlásila, že s Woodsom nie je ani kamarátka, nie to ešte jeho milenka.

Woods spôsobil škody vo výške 3200 dolárov

Konečná správa autohavárie Tigera Woodsa odhalila, že americký golfista spôsobil škody vo výške 3200 dolárov. Woods, ktorý havaroval v piatkové ráno, poškodil hydrant (3000 USD) a strom (200 dolárov). Šesťstranová správa opisuje nehodu, obsahuje 105 fotografií, nezahŕňa však výpovede svedkov. Polícia uzavrela vyšetrovanie, hoci Woods odmietol vypovedať. Za nedbanlivú jazdu dostal 33-ročný víťaz 82 turnajov pokutu 164 dolárov a strhli mu štyri body z vodičského oprávnenia.

SITA, AFP

Zdieľať na Facebooku Zdieľať Odoslať na WhatsApp Odoslať
Viac k osobe Tiger Woods